My name is Kay Wimberly, I am professional graphic designer with over 30 years of experience. It's my full-time job, not just a hobby. I have worked in several advertising agencies during my career, taught graphic design at the college level and had my own design business for over 15 years.
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
Pocieszenie, otucha, modlitwa!, Potrzebne wsparcie? Dodać otuchy? To tu!
Group: Administrators
Member No.: 234
Masz kłopot? Niesukces? Zapłakana poduszka? Wsparcie potrzebne od zaraz? Brakuje otuchy? Trzeba pomodlić się o zdrowie albo o egzamin? Nie wstydź się! Pomożemy ci, wprawdzie na odległość, ale to zawsze jest coś. Tu nikt nie będzie się cieszyć z twoich problemów.
Otuchy i modlitwy potrzebuje ktoś, kto nas nie zna, ale kogo dobrze znają kinomani: Patrick Swayze, aktor, farmer, wielki miłośnik koni arabskich walczy z rakiem trzustki. Serdeczne wyrazy współczucia dla aktora i jego rodziny, życzenia sił do walki z chorobą.
Group: VIP Member
From: Elko, MN
Member No.: 437
Janek
Dziekujemy za otuchy,
Uwielbialam film!
Posylam wiele modlitw dla Patrika Swayze.
Prosze o pisanie po angielsku w przyszlosci bo wiele ludzi nie rozumie polskiego i moga pare rzeczy przegapic.
(Thanks for the cheer. I loved the happy video. Prayers for Patrick Swayze. Please also post in English in the future- others will miss a lot if you don't.)
Donna
--------------------
Donna Hentges Greymoor Farm, Home of National Champions First Cyte+ and Drama Qyeen "As a breeding stallion, FIRST CYTE+ has...a champion percentage of 41% of his get old enough to show. An excellent percentage as most nationally promoted stallions are in the 20-25% range. A remarkable 75% of his champion get have won on the Regional and National level. " Arlene Magid, Pedigree Research, 7-15-08
Niestety nie spadalem z żadnego konia, tak jak ty podobno Gralem sobie gralem w pilkę nożną z kolegami i "buch siaka laka" źle stanąlem i trach... kontuzja kolana Straaaaaszna kontuzja, wykluczająca mnie z jazdy konnej co najmniej na 2 tygodnie
Group: Active Member
Member No.: 1,952
Współczuję, dobrze, że tylko dwa tygodnie, ja wcale nie spadłem z konia, tylko poślizgnąłem się przy zsiadaniu, na szczęście wylądowałem na czymś bardzo miękkim , więc nie była potrzebna żadna pomoc.